Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ, ο Αρχηγός της ΕΦ χαρακτήρισε τη συνάντηση ως «ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή» για τον ίδιο. «Ειλικρινά ένιωσα μεγάλη τιμή. Μέχρι κι εκείνη τη στιγμή είχε πλήρη συναίσθηση του περιβάλλοντος και μάλιστα σε κάποια στιγμή γύρισε και χαμογέλασε», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Δημόκριτος Ζερβάκης σημείωσε ότι ο Αρχιεπίσκοπος σεβότανε, αγαπούσε και υποστήριζε τις ένοπλες δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Το τελευταίο διάστημα τον επισκεπτόμουνα όποτε μπορούσα, αρκετά συχνά. Αντιμετώπιζε την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε με δύναμη ψυχής αλλά κυρίως με βαθιά πίστη», τόνισε.
Μάλιστα αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες, ο Αρχιεπίσκοπος θυμόταν τα νιάτα του και αναφερόταν σε ιστορίες από την οικογένειά του, τον πατέρα και τον παππού του, που ίσως δεν είχε αναφέρει άλλες φορές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις