ΠΑΡΑ-THEMA

Στήνουν κάμερες και στη Στροβόλου - «Ανάβουν φλας» οι άλλες στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Στήνουν κάμερες και στη Στροβόλου - «Ανάβουν φλας» οι άλλες στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Σε μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας στήνουν σταθερές κάμερες τροχαίας.

Άγνωστο είναι πως θα επηρεαστεί η κίνηση στην Λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία στο ύψος του παλιού εργοστασίου της Pepsi που άρχισαν να τοποθετούν την Κυριακή, αφού το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι 50 χλμ/ώρα.

Οι κάμερες σε Λευκωσία και Λεμεσό που έχουν τοποθετηθεί νωρίτερα έχουν αρχίσει να ανάβουν τα φλας τους αλλά δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA Κύπρου προ λίγων ημερών, ο Ανώτερος Διευθυντής Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών Μάρκος Μάρκου επιβεβαιώνει ότι οι κάμερες δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι μπορεί να φωτογραφίζουν. «Βρίσκονται σε δοκιμαστική λειτουργία από την εταιρεία, ώστε να διαπιστωθεί αν δουλεύουν κανονικά. Έτσι, ακόμα και αν καταγράψει κάποια παραβίαση, δεν θα εκδοθεί πρόστιμο», είπε.

Η εταιρεία έχει στη διάθεσή της μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 να παραδώσει τις έξι νέες κάμερες και θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της λειτουργίας τους.

Δείτε φωτογραφία (δημοσιεύθηκε στην ομάδα Cy Police Checkpoints στο facebook)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top