Στήνουν κάμερες και στη Στροβόλου - «Ανάβουν φλας» οι άλλες στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Στήνουν κάμερες και στη Στροβόλου - «Ανάβουν φλας» οι άλλες στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Σε μία από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας στήνουν σταθερές κάμερες τροχαίας.

Άγνωστο είναι πως θα επηρεαστεί η κίνηση στην Λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία στο ύψος του παλιού εργοστασίου της Pepsi που άρχισαν να τοποθετούν την Κυριακή, αφού το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι 50 χλμ/ώρα.

Οι κάμερες σε Λευκωσία και Λεμεσό που έχουν τοποθετηθεί νωρίτερα έχουν αρχίσει να ανάβουν τα φλας τους αλλά δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA Κύπρου προ λίγων ημερών, ο Ανώτερος Διευθυντής Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών Μάρκος Μάρκου επιβεβαιώνει ότι οι κάμερες δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι μπορεί να φωτογραφίζουν. «Βρίσκονται σε δοκιμαστική λειτουργία από την εταιρεία, ώστε να διαπιστωθεί αν δουλεύουν κανονικά. Έτσι, ακόμα και αν καταγράψει κάποια παραβίαση, δεν θα εκδοθεί πρόστιμο», είπε.

Η εταιρεία έχει στη διάθεσή της μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 να παραδώσει τις έξι νέες κάμερες και θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της λειτουργίας τους.

Δείτε φωτογραφία (δημοσιεύθηκε στην ομάδα Cy Police Checkpoints στο facebook)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE