Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα - Σκότωσε τη σύζυγό και εντοπίστηκε νεκρός

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα - Σκότωσε τη σύζυγό και εντοπίστηκε νεκρός

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα, καθώς νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Μπούκα της Μεσσήνης.

Ειδικότερα, ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα.

Ο δράστης φέρεται πως τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του με βαριοπούλα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Το ζευγάρι εντόπισε νεκρό ο γιος τους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.