ΠΑΡΑ-THEMA

«Μαλλιά κουβάρια» με «μπηχτές» στον Νικήτα - «Εσείς παραφέρεστε με την ειρωνεία σας»

«Μαλλιά κουβάρια» με «μπηχτές» στον Νικήτα - «Εσείς παραφέρεστε με την ειρωνεία σας»

Λεκτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ των καλεσμένων του Νικήτα Κυριάκου, κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/11) του εκπομπή.

Συγκεκριμένα, καλεσμένοι στην εκπομπή του κ. Κυριάκου βρέθηκαν η Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος και η Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, με σκοπό να συζητήσουν θέματα ενέργειας και τη συνάντηση για την ΑΤΑ.

Η λεκτική αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κ. Κυριάκου πήγε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του, και η κα Ατταλίδου ζήτησε άδεια για να απαντήσει στις δηλώσεις που είχε κάνει προηγουμένως η κα Ορφανίδου.

Α. Ατταλίδου: «Όχι, ένα λεπτό κύριε. Η συνάδελφος υπονοεί ότι δεν γνωρίζουμε. Ευχαριστώ για την άποψη που έχει για μένα. Όμως εγώ δεν είμαι φερέφωνο καμίας Κυβέρνησης. Εγώ παρακολουθώ εδώ και χρόνια τι γίνεται στον τομέα τον ΑΠΕ».

Σ. Ορφανίδου: «Όχι. Εσείς γελάσατε ειρωνικά και σας απάντησα. Προφανώς δεν είστε Κυβέρνηση, εμείς είμαστε. Κι εσείς τα γνωρίζετε όλα κυρία Ατταλίδου και ποτέ δεν ξεφεύγετε από αυτά που ξέρετε. Ποτέ!».

Α. Ατταλίδου: «Θεωρώ ότι η συνάδελφος έχει παραφερθεί με το να λέει ότι δεν γνωρίζουμε».

Σ. Ορφανίδου: «Κυρία Ατταλίδου, εσείς παραφέρεστε με την ειρωνεία σας και τα χαμόγελα σας οπότε, όταν συμπεριφέρεστε έτσι, θα συμπεριφερόμαστε κι εμείς. Να συμπεριφέρεστε σωστά και θα συμπεριφερόμαστε κι εμείς σωστά».

Α. Ατταλίδου: «Συνεχίστε να κάνετε το φερέφωνο και να λέτε πόσο καλά ξέρετε τα πράγματα».

Σ. Ορφανίδου: «Θα συνεχίσουμε γιατί, εμείς είμαστε Κυβέρνηση και σταθήκαμε δίπλα στον κόσμο».

Α. Ατταλίδου: «Αναφερόμαστε στο ΓεΣΥ και λέμε ότι πράγματι αυτή η Κυβέρνηση έκανε το ΓεΣΥ και μπράβο. Στεκόμαστε στα θέματα των νηπιαγωγείων και λέμε μπράβο αλλά, να μην μας λέτε για τα θέματα της ενέργειας. Τα κάνατε θάλασσα και νομίζω να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς όταν μιλάτε γι’ αυτό το θέμα».

Σ. Ορφανίδου: «Εμείς επειδή μιλούμε πάντα με αριθμούς και τεκμηριωμένα στοιχεία, μπορούμε να το αποδείξουμε. Αν έχετε εσείς άλλη τεκμηρίωση να μας την πείτε».

Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο παρουσιαστής Νικήτας Κυριάκου όταν μπήκε στον χορό και ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος.

Ν. Κέττηρος: «Ούτε η αλαζονεία, ούτε ο εγωισμός βοηθά στην συζήτηση, ούτε για να πείσουμε τους πολίτες. Νομίζω ότι μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι με αυτές τις συμπεριφορές κ. Ορφανίδου, γιατί προέρχεστε από το Κυβερνών κόμμα, όλοι καταλαβαίνουμε και όλοι ξέρουμε. Μπορεί να νομίζεται ότι τα ξέρετε όλα όμως, αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθά».

Σ. Ορφανίδου: «Α συγνώμη κύριε συνάδελφε, έπρεπε να δεχτώ την ειρωνεία της κυρίας Ατταλίδου. Αυτό λέτε; Επικροτείτε αυτή τη συμπεριφορά; Μάλιστα. Το σημειώνω κι αυτό».

Ν. Κέττηρος: «Όχι. Συνάδελφε μη φωνάζετε. Η ειρωνεία ήταν από τη δική σας πλευρά, εάν δεν το αντιληφθήκατε όταν είπατε ότι δεν γνωρίζει ένας συνάδελφος».

Σ. Ορφανίδου: «Είπα ότι εγώ θεωρώ ότι, δεν προσεγγίζετε σωστά αυτά τα θέματα».

Ν. Κέττηρος: «Όλοι οι συνάδελφοι κάτι γνωρίζουμε».

Στο σημείο αυτό, διακόπτοντάς τους ο παρουσιαστής, τους ευχαρίστησε κλείνοντας την εκπομπή για την παρουσία τους ενώ, οι «μπηχτές» συνεχίστηκαν.

Α. Ατταλίδου: «Καλή συνέχεια και καλή καρδιά κυρία Ορφανίδου».

Σ. Ορφανίδου: «Να είστε καλά κυρία Ατταλίδου, κι εσείς το ίδιο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top