Σεπόλια: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής η 12χρονη

Σεπόλια: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής η 12χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη στα Σεπόλια.

Μετά την προφυλάκιση δύο ακόμα «πελατών» του ανήλικου κοριτσιού, έρχεται η αναγνώριση του οίκου ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης του θύματος της επιδείχθηκαν περίπου 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού.

Αναγνώρισε και δεύτερο χώρο

Την ίδια ώρα, το θύμα αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, στο οποίο όπως δήλωσε ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για ένα δωμάτιο στο οποίο όπως λέει η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.