Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Από χθες βράδυ βγαίνει ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόωρο διαζύγιο με τον Νταβίτ Καταλά. Η πληροφορία, ότι δύσκολα επιβιώνει ο Καταλανός τεχνικός, είχε διαρρεύσει, ενώ ήταν ακόμα σε εξέλιξη η συνεδρία του ΔΣ της εταιρίας.

Αν και εφόσον ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, καλέσει σήμερα τον Καταλά να του… επιδώσει το χαρτί απόλυσης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην επιλογή του για τον διάδοχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE