Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Από χθες βράδυ βγαίνει ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόωρο διαζύγιο με τον Νταβίτ Καταλά. Η πληροφορία, ότι δύσκολα επιβιώνει ο Καταλανός τεχνικός, είχε διαρρεύσει, ενώ ήταν ακόμα σε εξέλιξη η συνεδρία του ΔΣ της εταιρίας.

Αν και εφόσον ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, καλέσει σήμερα τον Καταλά να του… επιδώσει το χαρτί απόλυσης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην επιλογή του για τον διάδοχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE