Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Μακρίδης σαν τον «Χρι-Χρι» και τον «Κάττο»;

Από χθες βράδυ βγαίνει ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόωρο διαζύγιο με τον Νταβίτ Καταλά. Η πληροφορία, ότι δύσκολα επιβιώνει ο Καταλανός τεχνικός, είχε διαρρεύσει, ενώ ήταν ακόμα σε εξέλιξη η συνεδρία του ΔΣ της εταιρίας.

Αν και εφόσον ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, καλέσει σήμερα τον Καταλά να του… επιδώσει το χαρτί απόλυσης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην επιλογή του για τον διάδοχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE