Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφτασε απόψε στο Παρίσι, όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5.45μμ (ώρα Κύπρου), στο Προεδρικό Γραφείο.

Στη συνάντηση θα παρακαθίσουν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Παρίσι κ. Γιώργος Σιακαλλής και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Παντελής Παντελίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE