Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφτασε απόψε στο Παρίσι, όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5.45μμ (ώρα Κύπρου), στο Προεδρικό Γραφείο.

Στη συνάντηση θα παρακαθίσουν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Παρίσι κ. Γιώργος Σιακαλλής και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Παντελής Παντελίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE