Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Στο Παρίσι ο Πρόεδρος - Συνάντηση με Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφτασε απόψε στο Παρίσι, όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5.45μμ (ώρα Κύπρου), στο Προεδρικό Γραφείο.

Στη συνάντηση θα παρακαθίσουν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Παρίσι κ. Γιώργος Σιακαλλής και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Παντελής Παντελίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE