Κολωνός: Στην φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στην φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων για τον βιασμό της 12χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 10ος κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού, 43 ετών, ηλεκτρολόγος πλοίων, πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά τη σύντομη απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει πως δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη ενώ ανέφερε πως της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE