Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί είναι οι δωρεάν χώροι στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου - Δείτε αναλυτικά

Αυτοί είναι οι δωρεάν χώροι στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου - Δείτε αναλυτικά

Τους χώρους δωρεάν χώρους στάθμευσης για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Λευκωσίας σεβόμενος την επιθυμία των πολιτών να τιμήσουν την μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’ και να παραστούν στην κηδεία του, φροντίζει για όλες τις ενέργειες που θα διευκολύνουν την απρόσκοπτη μετάβαση τους, καθώς και την διευκόλυνση της λειτουργίας της πόλης.

Για το λόγο αυτό, οι πιο κάτω δημοτικοί χώροι στάθμευσης στην εντός των τειχών πόλη, θα είναι δωρεάν για το κοινό το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, για τις ώρες της κηδείας. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν οι χώροι:

  • Τρικούπη-Λιασίδου
  • Πενταδακτύλου
  • Τεμπών
  • Προμαχώνα Καράφα (κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου)

Για την αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ο Δήμος προτρέπει τους πολίτες να σταθμεύουν εκτός των τειχών ή στην περίμετρο και να κατευθύνονται με τα πόδια προς τον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, όπου και θα τελεστεί η κηδεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε για το θέμα του Αρχηγού Αστυνομίας «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top