ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Νεκρός αστυνομικός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Νεκρός αστυνομικός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε στις Βρυξέλλες, μετά από επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικών, κατά την οποία ένας εξ αυτών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται την ομοσπονδιακή εισαγγελία, δύο αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Brussels North την Πέμπτη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο δράστης δέχθηκε πυρά.

«Μια από τις περιπολίες μας δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι», είπε η αστυνομία. «Οι δύο αστυνομικοί κάλεσαν τότε ενισχύσεις. Ένας αξιωματικός μιας άλλης περιπόλου χρησιμοποίησε το πυροβόλο όπλο του για να εξουδετερώσει τον δράστη».

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ». Η εφημερίδα Le Soir ανέφερε ότι ο νεκρός αστυνομικός μαχαιρώθηκε στο λαιμό και πέθανε στο νοσοκομείο.

Δικαστικός αξιωματούχος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη δήλωσε ότι υπάρχει «υποψία τρομοκρατικής επίθεσης».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top