Θάνατος Αρχιεπισκόπου: Εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων της Κύπρου υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων

Θάνατος Αρχιεπισκόπου: Εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων της Κύπρου υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων

Θρησκευτικοί ηγέτες αλλά και εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων της Κύπρου βρέθηκαν την Παρασκευή στην Αρχιεπισκοπή για να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ και να προσκυνήσουν τη σορό του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου Σελίμ Σφέιρ και η αντιπροσωπεία του, όπως επίσης και ο Αρχιεπίσκοπος Αρμενίων Κύπρου, Χορέν Τογραματζιάν και η αντιπροσωπεία του, αφού προσκύνησαν τη σορό του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, έψαλαν με τη σειρά ύμνους στη μνήμη του. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής, όπου υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων. Το βιβλίο υπέγραψε επίσης ο εκπρόσωπος των Λατίνων στην Κύπρο.

Εκ μέρους της μουσουλμανικής κοινότητας στην Κύπρο, το βιβλίο συλλυπητηρίων υπέγραψε ο Ιμάμης του Χαλά Σουλτάν Τεκέ στη Λάρνακα, Σακίρ Αλεμντάρ. Στο μήνυμά του σημείωσε ότι «ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο να εργαστούμε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ για σχεδόν 14 χρόνια» και έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αρχιεπισκόπου, στην Εκκλησία της Κύπρου και σε ολόκληρο το ελληνορθόδοξο κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE