«Κράσαρε» η ιστοσελίδα της ΑΗΚ – Επανήλθε το ρεύμα μετά από βλάβη στο σύστημα παραγωγής

«Κράσαρε» η ιστοσελίδα της ΑΗΚ – Επανήλθε το ρεύμα μετά από βλάβη στο σύστημα παραγωγής

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν για αρκετή ώρα ορισμένες περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη σημειώθηκε στο σύστημα παραγωγής στην Δεκέλεια με αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρκετές περιοχές της Κύπρου και να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως μας ενημέρωσε η βλάβη έχει αποκατασταθεί και έγινε επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα της ΑΗΚ για αρκετή ώρα δεν ήταν προσβάσιμη λόγω της υπερφόρτωσης από τα πολλά άτομα που έσπευσαν να μπουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE