ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «έλεος» Αναστασιάδη για την περιουσία του και η ξεκάθαρη στήριξη προς Αβέρωφ - Βίντεο

Το «έλεος» Αναστασιάδη για την περιουσία του και η ξεκάθαρη στήριξη προς Αβέρωφ - Βίντεο

Μίλησε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τόσο για τις Προεδρικές 2023, για το Κυπριακό , τα σκάνδαλα και για τις πολιτογραφήσεις.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε διάφορα σημαντικά ερωτήματα, όπως τη διάσπαση του ΔΗΣΥ , τις πολιτογραφήσεις, το Κυπριακό, τα όσα του "καταλογίζει" η αντιπολίτευση. Ανάμεσα τους , αναφέρθηκε και ποιο θεωρεί ότι είναι το mea culpa του.

«Παρέλαβα μια Κύπρο στην κατηγορία Σκουπιδιών»

Ερωτηθείς τι απαντά σε όσους τον επικρίνουν λέγοντας ότι κλείνει την θητεία του παραδίδοντας καμένη γη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι το 2013 παρέλαβε καμένη γη και την έκανε καρποφόρα. Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, το 2013 η Κύπρος ήταν «στην κατηγορία των σκουπιδιών». Εξηγώντας ότι δεν μπορούσε να δανειστεί από οποιονδήποτε οργανισμό και πως με σωστή διαχείριση από την Κυβέρνηση κατάφεραν να επαναφέρουν την Κύπρο, τονίζοντας ότι το 2015 η Κύπρος παρουσίαζε δείκτες ανόδου.

Το «έλεος» Αναστασιάδη για την περιουσία του και η κάθετη απάντηση προς Μαυρογιάννη  

Απαντώντας σε ερώτηση για τις πολιτογραφήσεις , εξέφρασε την απογοήτευση του προς δημοσιογράφους και όχι μόνο οι οποίοι αναφέρονταν δημόσια τόσο για την περιουσία του όσο και συκοφαντώντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επωφελείται από το επενδυτικό πρόγραμμα με προμήθειες.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπήρξε δημοσιογράφος που «λέει ότι η σημερινή μου περιουσία είναι δυόμισι δισεκατομμύρια ...Ελεος...».

Όσο για το θέμα περί προμηθειών σχολίασε «Να ακούω κάποιον από τους Υποψηφίων , ο κ.Μαυρογιάννης λέει προμήθειες από τις πολιτογραφήσεις , να πάρει προμήθειες ποιος ο Πρόεδρος για να πολιτογραφήσει;»

Ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι στα θέματα διαφθοράς δεν υπάρχει άλλη χώρα που πήρε τα μέτρα κατά της διαφθοράς που έλαβε αυτή η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι στο κομμάτι του σκανδάλου με τις παρακολουθήσεις δεν θα επέτρεπε ποτέ την παρακολούθηση του οποιουδήποτε ατόμου.

Ξεκαθάρισε την υποστήριξη του προς Αβέρωφ στις Προεδρικές

Μετά από το "σκοτάδι" των τελευταίων εβδομάδων για τις σχέσεις του με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε την στήριξη του, αναφέροντας την γραμμή του, η θέση μου είναι στήριξη σε εκείνον που υπαγορεύει η παράταξη και που μάλιστα τον θεωρώ ικανό να υποστηριχθεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Μονή Αββακούμ: Πολύωρη η ανάκριση του Νεκτάριου - Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων

Σε δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά το πέρας της ανάκρισης του εν αργία Ηγούμενου της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top