Έκαναν «ντου» σε οικία - Έβαλαν στη τσέπη χρυσά κοσμήματα και έγιναν «καπνός»

Έκαναν «ντου» σε οικία - Έβαλαν στη τσέπη χρυσά κοσμήματα και έγιναν «καπνός»

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής χρυσαφικών, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 14.11.22 η ώρα 15:00 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από ιδιοκτήτη κατοικίας, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ηλικίας 28 ετών, ότι είχε διαρρηχτεί προηγουμένως η κατοικία του και χάθηκε αριθμός χρυσών κοσμημάτων.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν ότι η είσοδος των φερόμενων δραστών επιτεύχθηκε από συρόμενη αλουμινένια μπαλκονόπορτα, η οποία ήταν κλειδωμένη και παραβιάστηκε.

Από την κατοικία οι δράστες απέσπασαν αριθμό κοσμημάτων για τα οποία ακόμα δεν έχει καταγραφεί η αξία τους.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.