ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Χαϊκάλης για Μίχο: Δεν έκανα λάθος για τον αστρολογικό χάρτη – Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή

Παύλος Χαϊκάλης για Μίχο: Δεν έκανα λάθος για τον αστρολογικό χάρτη – Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή

Δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του για τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος είχε υποστηρίζει ότι «ο Κρόνος επηρεάζει τη διάθεσή του για σεξ» ενώ μάλιστα προέβλεψε πως ο 53χρονος «θα πέσει στα μαλακά».

Μετά τα σχόλια που προκάλεσαν τα λεγόμενά του τη Δευτέρα (14/11) ο Παύλος Χαϊκάλης την Τρίτη (15/11) μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».


«Σηκώθηκα σήμερα και διαβάζω ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Μόνο και μόνο για εξηγήσω την αιτία. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» υπογράμμισε.

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» επεσήμανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή»
Μετά την προβολή των δηλώσεών του ο Παύλος Χαϊκάλης τηλεφώνησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε ζωντανά.

«Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι: ”Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει» επεσήμανε.

«Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top