ΚΥΠΡΟΣ

Επισκέφθηκε υπηρεσίες στη Λεμεσό ο Χριστοδουλίδης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Επισκέφθηκε υπηρεσίες στη Λεμεσό ο Χριστοδουλίδης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την ευκαιρία να συζητήσει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που υπάρχουν στη διαχείριση των λιμανιών της χώρας και ειδικότερα αυτό της Λεμεσού, είχε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επισκέφθηκε το πρωί τα γραφεία της Αρχής Λιμένων και τα γραφεία του Τμήματος Τελωνείου στο λιμάνι της Λεμεσού, όπου ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις τόσο με την διεύθυνση, όσο και με το προσωπικό των σημαντικών αυτών κρατικών τμημάτων για την οικονομία της Κύπρου ευρύτερα, αλλά και για τις προοπτικές καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

Στη συνέχεια ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε τα γραφεία και τους χώρους δραστηριοτήτων των διαχειριστριών εταιριών του λιμανιού της Λεμεσού DP World Limassol και Eurogate Container Terminal Limassol Ltd. Συνομίλησε με τη διεύθυνση και το προσωπικό των δύο εταιρειών αναφορικά με τον τρόπο εργασίας τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για να γίνει το λιμάνι Λεμεσού πιο ανταγωνιστικό.

Τέλος, ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε στη Λεμεσό δυο μεγάλες βιομηχανίες της Κύπρου, την ΚΕΟ και τα ιχθυοτροφία της εταιρείας Kimagro.

Ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής, συνομίλησε με τους εργαζομένους και αντάλλαξε μαζί τους, καθώς και με την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση των εταιρειών απόψεις για τις δυνατότητες, αλλά και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top