Αυτή είναι η επίσημη εγκύκλιος για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Αυτή είναι η επίσημη εγκύκλιος για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Στις 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Αρχιεπισκόπου, μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου. 

Τις αποφάσεις ανακοίνωσε ο Τοποτηρητής του Θρόνου, Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ο οποίος ανέφερε πως στις 18 Δεκεμβρίου του 2022 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του Τριπροσώπου από το λαό, το οποίο θα παραπεμφθεί στην Ιερά Σύνοδο.

Όπως αναφέρθηκε, αν υπάρξουν ανυπέρβλητες δυσκολίες, καθώς το σημείο αυτό είναι οριακό, θα συνέλθει και πάλι η Ιερά Σύνοδος για να αποφασίσει περί της αλλαγής της ημερομηνίας.

Το απόγευμα της Τρίτης (15/11) δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος, η οποία καθορίζει το πλαίσιο για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

Την εγκύκλιο υπογράφει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE