ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε ομάδα ασκουμένων αστυνομικών - 25 οι τραυματίες ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε ομάδα ασκουμένων αστυνομικών - 25 οι τραυματίες ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια ομάδα ασκούμενων αστυνομικών που έκαναν τζόκινγκ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ την Τετάρτη, τραυματίζοντας 25, εκ των οποίων πέντε σοβαρά, δήλωσαν αξιωματούχοι των αρμόδιων Αρχών της πολιτείας των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, δεκάδες νεοσύλλεκτοι αστυνομικοί βγήκαν για πρωινό τρέξιμο όταν ένα όχημα, που φέρεται να κινούνταν προς λάθος κατεύθυνση, έπεσε πάνω τους, δίχως να επιβραδύνει.

«Έμοιαζε σαν ένα… ναυάγιο αεροπλάνου», είπε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Άλεξ Βιλανούεβα σε συνέντευξη Τύπου.

Είπε ακόμα ότι υπήρξε «απώλεια άκρου» σε έναν εκ των 25 τραυματιών και ότι άλλος ασθενής που τραυματίστηκε σοβαρά ήταν διασωληνωμένος.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν σχετικά ότι η αρχηγός της πυροσβεστικής δήλωσε ότι το όχημα κατευθυνόταν αντίθετα στο δρόμο τη στιγμή του συμβάντος.

Πάντως, τα αλκοτέστ που έγιναν, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός δεν ήταν μεθυσμένος.

Πηγή: AFP/ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE