Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Ένα ασυνήθιστο πρωινό έφαγαν οι παρουσιάστριες του SIGMA το πρωί της Πέμπτης. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γιώτα Δαμιανού λατρεύει την μαγειρική, κάτι που μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ήρθε κι Έδεσε», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Ωστόσο σήμερα έφτιαξε κόλλυβα και τα πήγε στον σταθμό για να προγευματίσουν. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Γαβριέλα Ζάρτηλα, βλέπουμε τις δυο κυρίες να απολαμβάνουν αυτό το έδεσμα.

«Όταν για πρωινό τρως κόλλυβα από τα χέρια της Δαμιανού», ακούμε την Γαβριέλα Ζάρτηλα να λέει στο βίντεο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.