Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Ένα ασυνήθιστο πρωινό έφαγαν οι παρουσιάστριες του SIGMA το πρωί της Πέμπτης. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γιώτα Δαμιανού λατρεύει την μαγειρική, κάτι που μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ήρθε κι Έδεσε», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Ωστόσο σήμερα έφτιαξε κόλλυβα και τα πήγε στον σταθμό για να προγευματίσουν. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Γαβριέλα Ζάρτηλα, βλέπουμε τις δυο κυρίες να απολαμβάνουν αυτό το έδεσμα.

«Όταν για πρωινό τρως κόλλυβα από τα χέρια της Δαμιανού», ακούμε την Γαβριέλα Ζάρτηλα να λέει στο βίντεο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE