Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Ένα ασυνήθιστο πρωινό έφαγαν οι παρουσιάστριες του SIGMA το πρωί της Πέμπτης. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γιώτα Δαμιανού λατρεύει την μαγειρική, κάτι που μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ήρθε κι Έδεσε», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Ωστόσο σήμερα έφτιαξε κόλλυβα και τα πήγε στον σταθμό για να προγευματίσουν. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Γαβριέλα Ζάρτηλα, βλέπουμε τις δυο κυρίες να απολαμβάνουν αυτό το έδεσμα.

«Όταν για πρωινό τρως κόλλυβα από τα χέρια της Δαμιανού», ακούμε την Γαβριέλα Ζάρτηλα να λέει στο βίντεο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE