Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Γιώτα Δαμιανού: Έφτιαξε κόλλυβα και τα πήρε για πρωινό στον σταθμό

Ένα ασυνήθιστο πρωινό έφαγαν οι παρουσιάστριες του SIGMA το πρωί της Πέμπτης. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γιώτα Δαμιανού λατρεύει την μαγειρική, κάτι που μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ήρθε κι Έδεσε», που παρουσιάζει κάθε πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Ωστόσο σήμερα έφτιαξε κόλλυβα και τα πήγε στον σταθμό για να προγευματίσουν. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του σταθμού Γαβριέλα Ζάρτηλα, βλέπουμε τις δυο κυρίες να απολαμβάνουν αυτό το έδεσμα.

«Όταν για πρωινό τρως κόλλυβα από τα χέρια της Δαμιανού», ακούμε την Γαβριέλα Ζάρτηλα να λέει στο βίντεο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE