Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΓΣΟ Κυριάκο Τσολάκη, μας ανέφερε ότι περιμένουν ότι σύντομα η Αρχή αδειοδότησης Σταδίων, θα τους στείλει το χαρτί ανανέωσης της άδειας καταλληλότητας του Τσιρείου.

«Μας είχε ζητήσει η Αρχή να κάνουμε μελέτη για τα στέγαστρα των κερκίδων. Φέραμε εταιρία από την Ελλάδα, πληρώσαμε και 12 χιλιάδες ευρώ, έκαμαν την μελέτη. Η έκθεση τους είναι 100 σελίδες. Την δώσαμε στους μηχανικούς μας, οι οποίοι την έχουν στείλει στον πρόεδρο της Αρχής τον κύριο Καρά. Περιμένουμε ότι όλα θα είναι εντάξει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect