Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΓΣΟ Κυριάκο Τσολάκη, μας ανέφερε ότι περιμένουν ότι σύντομα η Αρχή αδειοδότησης Σταδίων, θα τους στείλει το χαρτί ανανέωσης της άδειας καταλληλότητας του Τσιρείου.

«Μας είχε ζητήσει η Αρχή να κάνουμε μελέτη για τα στέγαστρα των κερκίδων. Φέραμε εταιρία από την Ελλάδα, πληρώσαμε και 12 χιλιάδες ευρώ, έκαμαν την μελέτη. Η έκθεση τους είναι 100 σελίδες. Την δώσαμε στους μηχανικούς μας, οι οποίοι την έχουν στείλει στον πρόεδρο της Αρχής τον κύριο Καρά. Περιμένουμε ότι όλα θα είναι εντάξει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE