Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΓΣΟ Κυριάκο Τσολάκη, μας ανέφερε ότι περιμένουν ότι σύντομα η Αρχή αδειοδότησης Σταδίων, θα τους στείλει το χαρτί ανανέωσης της άδειας καταλληλότητας του Τσιρείου.

«Μας είχε ζητήσει η Αρχή να κάνουμε μελέτη για τα στέγαστρα των κερκίδων. Φέραμε εταιρία από την Ελλάδα, πληρώσαμε και 12 χιλιάδες ευρώ, έκαμαν την μελέτη. Η έκθεση τους είναι 100 σελίδες. Την δώσαμε στους μηχανικούς μας, οι οποίοι την έχουν στείλει στον πρόεδρο της Αρχής τον κύριο Καρά. Περιμένουμε ότι όλα θα είναι εντάξει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE