Είδε Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικής ο Αβέρωφ - Στην ατζέντα η θεσμοθέτηση του ολοήμερου σχολείου

Είδε Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικής ο Αβέρωφ - Στην ατζέντα η θεσμοθέτηση του ολοήμερου σχολείου

Συνάντηση με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με δήλωση της Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπου Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, συζήτησαν για τις κοινές ανησυχίες τους για τη δημόσια εκπαίδευση.

«Με τους γονείς μοιραζόμαστε την ανάγκη θεσμοθέτησης του ολοήμερου σχολείου που είναι ένας από τους εμβληματικούς άξονες του προγράμματος του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συζητήσαμε επίσης τη διοικητική και λειτουργική αυτονόμηση των σχολείων με τρόπο που να διασφαλίζει την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Αλλά και την κατάλληλη προετοιμασία των ξενόγλωσσων παιδιών πριν μπουν στις τάξεις, ώστε η μάθηση να είναι ευκολότερη και για τα ίδια τα παιδιά αλλά και για να επιτευχθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι της τάξης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE