ΕΟΚΑ 1955 – 1959: Απεβίωσε ο αγωνιστής Κυριάκος Κόκκινος

ΕΟΚΑ 1955 – 1959: Απεβίωσε ο αγωνιστής Κυριάκος Κόκκινος

Απεβίωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 88 ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Κυριάκος Κόκκινος από το Παλαιχώρι, ανακοίνωσαν οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959

Η κηδεία του Κυριάκου Κόκκινου θα τελεστεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίου Λουκά στο Παλαιχώρι.

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 – 1959 εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος ειλικρινή συλλυπητήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE