«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – Χειροπέδες σε 21χρονο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – Χειροπέδες σε 21χρονο

Με ταχύτητα 204 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στο ύψος της Αθηένου, εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, νεαρός άντρας ηλικίας 21 ετών, γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα.

Ο 21χρονος ανακόπηκε για έλεγχο και συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχήματων – #ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου

Οδηγήθηκε με το όχημα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου, τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, για εκδίκαση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE