«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – Χειροπέδες σε 21χρονο

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – Χειροπέδες σε 21χρονο

Με ταχύτητα 204 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, στο ύψος της Αθηένου, εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, νεαρός άντρας ηλικίας 21 ετών, γύρω στις 9.30 το πρωί σήμερα.

Ο 21χρονος ανακόπηκε για έλεγχο και συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχήματων – #ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου

Οδηγήθηκε με το όχημα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου, τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, για εκδίκαση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE