Με το… καλημέρα νέα σεισμική δόνηση στην Κύπρο

Με το… καλημέρα νέα σεισμική δόνηση στην Κύπρο

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Κύπρο το πρωί της Κυριακής (20/11).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση που καταγράφει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, ο νέος σεισμός έλαβε χώρα στις 9 και 14 ενώ ήταν κλίμακας 3,2 Ρίχτερ, έχοντας ως επίκεντρο τον Ύψωνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σεισμική δόνηση σημειώθηκε και χθες το πρωί, οπού επίκεντρο ήταν και πάλι η Λεμεσός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE