LIKE ONLINE

Ο «Ταξιδιώτης του Χρόνου» επιστρέφει με συνταρακτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο - Δείτε το βίντεο

Ο «Ταξιδιώτης του Χρόνου» επιστρέφει με συνταρακτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο - Δείτε το βίντεο

Ένας τύπος που λέει ότι είναι ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» από το έτος 2671 έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους μέσω του TikTok να προετοιμαστούν για «πολύ μεγάλα πράγματα» που πρόκειται να συμβούν τον επόμενο μήνα.

Ο TikToker Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler) έχει γίνει viral με τα βίντεό του που υποτίθεται ότι μας δίνουν πληροφορίες για το μέλλον και σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο είπε στους θεατές να θυμούνται τέσσερις επερχόμενες ημερομηνίες τον Δεκέμβριο. Oπότε καλύτερα να τις σημειώσετε στα ημερολόγιά σας...

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Ναι, είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου, θυμηθείτε αυτές τις 4 ημερομηνίες τον Δεκέμβριο του 2022», έγραφε το κείμενο στην οθόνη.

Με την προσθήκη τραγικής μουσικής για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αποκάλυψε ότι σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στις ακόλουθες ημερομηνίες: 8, 12 και 25 Δεκεμβρίου.

«Πολύ μεγάλα και σημαντικά πράγματα θα συμβούν σε κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες, αυτό θα αποδείξει 100% ότι είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου», πρόσθεσε ο Alaric.

Ωστόσο, το τι θα συμβεί σε αυτές τις ημερομηνίες δεν εξηγήθηκε στο βίντεο, αλλά προειδοποίησε τον κόσμο να «παραμείνει ασφαλής».

Οι χρήστες του Tiktok άφησαν το δικό τους σχόλιο κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ένας μάλιστα έγραψε: «Παιδιά είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον. Θυμηθείτε την ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου είναι ένα πράγμα που λέγεται Χριστούγεννα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top