ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες καθαρισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Εργασίες καθαρισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 23/11/2022 – 29/11/2022, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου 100 μέτρα μετά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, θα κλείσει η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top