ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δικαίωση ΟΣΥΠΑ για την ανάθεση της Προσφοράς για τις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στην Επαρχία Πάφου

Δικαίωση ΟΣΥΠΑ για την ανάθεση της Προσφοράς για τις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στην Επαρχία Πάφου

Με νέα απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου στις 18 Νοεμβρίου 2022, δικαιώθηκε τελεσίδικα ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου (Ο.ΣΥ.ΠΑ.) ΛΙΜΙΤΕΔ, σχετικά με την ανάθεση της Προσφοράς για τις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές στην Επαρχία Πάφου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Ο.ΣΥ.ΠΑ. ΛΙΜΙΤΕΔ είναι καθ' όλα έτοιμος για υπογραφή της νέας δημόσιας σύμβασης. Η προσφορά του Ο.ΣΥ.ΠΑ. ΛΙΜΙΤΕΔ, προσθέτει η ανακοίνωση, διασφαλίζει την ποιοτική και ασφαλή αναβάθμιση των Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών σε ολόκληρη την Επαρχία Πάφου, η οποία στηρίζεται όχι μόνο στην τεχνογνωσία που κατέχει αλλά και στην εμπειρία και γνώση των αναγκών της Επαρχίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την υπόθεση ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου χειρίστηκαν οι δικηγόροι Γ.Βαλιαντής και Χ. Παρασκευά από το δικηγορικό γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία Δ.Ε.Π.Ε.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου ευχαρίστησε το επιβατικό κοινό και τις τοπικές αρχές της Επαρχίας, για τη στήριξη και συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών και  εξέφρασε την ελπίδα για διεύρυνσή της στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτωνΣοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Σοβαρό το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων για την πυρκαγιά στον Φαρμακά - Χωρίς ενεργά μέτωπα

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση με την πυρκαγιά που άρχισε χθες (15/6) στον Φαρμακά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top