Σε 12ωρη στάση εργασίας οι εργαζόμενοι της AHK – Διαμαρτύρονται με πλακάτ – Τιμή του ρεύματος και ΑΠΕ στα αιτήματα – Φωτογραφίες

Σε 12ωρη στάση εργασίας οι εργαζόμενοι της AHK – Διαμαρτύρονται με πλακάτ – Τιμή του ρεύματος και ΑΠΕ στα αιτήματα – Φωτογραφίες

Σε 12ωρη στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ, έξω από τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η απεργία ξεκίνησε από τις επτά το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις επτά απόψε, σε συνέχεια στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι Συντεχνίες των εργαζομένων της Αρχής την περασμένη εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι με πλακάτ συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Αρχής διαμαρτυρόμενοι για το τιμολόγιο του καταναλωτή αλλά και για την ικανότητα της ΑΗΚ να εξυπηρετεί σωστά τους πολίτες.

Σύμφωνα με τις συντεχνίες, έχει γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός ούτως ώστε να μην επηρεαστούν οι καταναλωτές.

Τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν σχέση με θέματα βιωσιμότητας της ΑΗΚ, την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και θέματα αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Με την κίνηση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένουν να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν τα Υπουργεία Οικονομικών και Εμπορίου ώστε να στελεχωθεί σωστά η ΑΗΚ ώστε να εξυπηρετούνται σωστά οι πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE