ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Βερολίνο η Πρώτη Κυρία - Επισκέφτηκε φιλανθρωπικό οργανισμό

Στο Βερολίνο η Πρώτη Κυρία - Επισκέφτηκε φιλανθρωπικό οργανισμό

Τις κτηριακές εγκαταστάσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού Ronald McDonaldστο Βερολίνο επισκέφθηκε την Τετάρτη η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει στην γερμανική πρωτεύουσα τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, "στο Ronald MacDonald House φιλοξενούνται και Κύπριοι τα παιδιά των οποίων λαμβάνουν θεραπεία σε νοσοκομεία του Βερολίνου".

Κατά την άφιξη της στο Ronald MacDonald House την κ. Αναστασιάδη υποδέχθηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ιδρύματος, Anke Neumann, η οποία την ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος.

Ακολούθως, η κ. Αναστασιάδη, συνομίλησε με παιδιά και οικογένειες που φιλοξενούνται στον χώρο και έδωσε δώρα στα παιδιά ενώ παρέδωσε συμβολική χρηματική εισφορά ύψους χιλίων ευρώ για τους σκοπούς του ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,"πρόκειται για ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που διατηρεί παραρτήματα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, η αποστολή του οποίου είναι να δημιουργεί και να υποστηρίζει προγράμματα που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευημερία των παιδιών, ενώ φιλοξενεί παιδιά που λαμβάνουν θεραπείες από νοσοκομεία του Βερολίνου, αλλά και τις οικογένειες τους, αφού προέρχονται από άλλες χώρες".

Εξάλλου, στις 20 Νοεμβρίου, η κ. Αναστασιάδη παρέστη στην συναυλία «Κυπρίων Συναυλία» που διοργάνωσε το Κυπριακό Πολιτιστικό Κέντρο Βιέννης και στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου.

Στο περιθώριο της επίσκεψης της στη Βιέννη, η Πρώτη Κυρία, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ.κ. Αρσένιο, στη Μητρόπολη Αυστρίας, και ξεναγήθηκε στην Ελληνική Εθνική Σχολή Βιέννης, όπου παρέδωσε εισφορά ύψους δύο χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες της σχολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top