Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσκόπηση Alpha: Το ξεκάθαρο φαβορί για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές και η «μάχη» για είσοδο στο τριπρόσωπο

Δημοσκόπηση Alpha: Το ξεκάθαρο φαβορί για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές και η «μάχη» για είσοδο στο τριπρόσωπο

Δημοσκόπηση για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, διεξήγαγε η εταιρεία RAI για λογαριασμό του Alpha.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για να κερδίσει θέση στο τριπρόσωπο έχει ο Λεμεσού Αθανάσιος, ενώ παράλληλα την είσοδό τους διεκδικούν οι Αμμοχώστου Βασίλειος, Πάφου Γεώργιος και Ταμασού Ησαΐας.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 14-18 Νοεμβρίου με δείγμα 1004 επιτυχημένων τηλεφωνικών συνεντεύξεων με άτομα ηλικίας 18 χρονών και άνω που έχουν δικαίωμα ψήφου. Το ποσοστό ανταπόκρισης ανήλθε στο 36,71% και το στατιστικό λάθος είναι +-3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές – Ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος σε ηλικία - Βιογραφικά

Απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα αν δηλαδή θα πάνε να ψηφίσουν στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, έδωσαν οι πολίτες στη δημοσκόπηση. Πιο συγκεκριμένα, το 34% απάντησε ότι θα πάει σίγουρα να ψηφίσει, το 33% ότι σίγουρα δεν θα ψηφίσει, το 18% ότι μάλλον θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Παράλληλα, το 9% είπε ότι μάλλον δεν θα ψηφίσει, ενώ 6% ανέφερε δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, το «μεγάλο φαβορί» ο Λεμεσού Αθανάσιος κατέγραψε ποσοστό 23%. Στη δεύτερη θέση κατατάσσονται οι Πάφου Γεώργιος και Ταμασού Ησαϊας με 14%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ποσοστό 9% συγκεντρώνει ο Αμμοχώστου Βασίλειος, 6% ο Μόρφου Νεόφυτος και 2% ο Κυρηνείας Χρυσόστομος.

Αναποφάσιστο δήλωσε το 29% και 3% απάντησε «άλλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: «Προτείνω Παγκόσμια συμμαχία για την κλιματική αλλαγή» - Τι είπε για Τουρκία και Κύπρο - Βίντεο

«Απογειώθηκαν» οι αφίξεις τουριστών τον Αύγουστο στην Κύπρο – Από αυτές τις χώρες ήρθαν οι περισσότεροι

«Φούλαραν» οι θάλαμοι του Μακάρειου - Ποιος ο λόγος - Γιατί προβληματίζουν οι εισαγωγές βρεφών και νηπίων

Εν αναμονή της αναλογιστικής μελέτης για το πέναλτι 12% στις συντάξεις το Υπ. Εργασίας - Πότε αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις

Βρετανός τουρίστας πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από 90 μέτρα

Στις φλόγες όχημα 60χρονου στη Λευκωσία - Επεκτάθηκε σε διπλανά οχήματα και στην οικία του



Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

Όλα ανοιχτά στη Νέα Υόρκη - Ξεκαθάρισμα προθέσεων από Γκουτέρες

Τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για σπάσιμο του αδιεξόδου στο Κυπριακό θα επιδιώξει να ακούσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα Παρασκευή 22/9 στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top