Πάτρα: Χτύπησε άσχημα την πρώην σύζυγο του έξω από το σχολείο του ανήλικου παιδιού τους – Οι υπόλοιπες γυναίκες την έσωσαν

Πάτρα: Χτύπησε άσχημα την πρώην σύζυγο του έξω από το σχολείο του ανήλικου παιδιού τους – Οι υπόλοιπες γυναίκες την έσωσαν

Aκόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, για πέντε ημέρες νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Πάτρας, μια μητέρα ανήλικου παιδιού μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα έφθασε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον δικηγόρο της, για να καταγγείλει το περιστατικό που της συνέβη, προ ημερών, και μάλιστα στο σχολείο του μόλις 5 ετών αγοριού της, ενώ περίμενε -με άλλες μητέρες- να το πάρει, αλλά και δέχθηκε επίθεση «χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία αφορμή» όπως λέει η ίδια.


Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν πως ο άνδρας – που να σημειωθεί έχει «παρελθόν» με την Αστυνομία – άρχισε να την χτυπά με μανία στο πρόσωπο και να την βρίζει χυδαία.

Οι άλλες μανάδες τα έχασαν και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά ο ο πρώην σύζυγος είχε ήδη καταφέρει στην πρώην του πολλά χτυπήματα, ικανά να τη στείλουν στο νοσοκομείο. Τα μάτια της «κατάμαυρα», ενώ έφερνε μώλωπες και σε άλλα σημεία του προσώπου της, μεταδίδει το pelop.gr.

Η μητέρα βρέθηκε στο έδαφος και ούρλιαζε από τους πόνους, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να την χτυπά. Μητέρες μαθητών – έστω κι αν έτρεμαν από τον φόβο τους – έπεσαν πάνω στον άνδρα, που τελικά έφυγε φοβούμενος ότι θα συλληφθεί και εξαφανίσθηκε, πριν φθάσουν εκεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Όμως, είχε προλάβει να κάνει μεγάλη ζημιά στη μάνα του παιδιού του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE