LIFESTYLE

Τζόνι Ντεπ: Τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου

Τζόνι Ντεπ: Τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος που δίνεται στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου.

Όπως φαίνεται, η δικαστική διαμάχη του Ντεπ με την Άμπερ Χερντ τού κόστισε πολλά. Ένα από αυτά ήταν και το μέλλον του στο δημοφιλές φιλμ.

Μετά την ανάσα που πήραν οι θαυμαστές του Χολιγουντιανού ηθοποιού, όταν με ανακούφιση άκουσαν πως η Μάργκοτ Ρόμπι δεν θα βρεθεί στον θρυλικό ρόλο, τώρα έρχονται να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα «σκληρό» δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες πως ο Ντεπ δεν θα πρωταγωνιστήσει στους «Πειρατές της Καραϊβικής», άρχισαν να κυκλοφορούν από χθες, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, και αναφορές τόνιζαν ότι ο ηθοποιός δεν θα παρουσιαστεί ξανά στο franchise της Disney μετά την απομάκρυνσή του, το 2018.


Η βρετανική εφημερίδα έρχεται επί της ουσίας για να διαψεύσει όλα όσα έγραφε μέχρι και πριν από λίγες ημέρες η «The Sun», όταν μία πηγή τόνισε ότι μια έκτη ταινία του franchise με τίτλο «A Day At the Sea», ήταν στα σκαριά με ήρωα τον Τζόνι Ντεπ: «Ο Ντεπ πρόκειται να επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αρχές Φεβρουαρίου σε μια απόρρητη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο ονομάζεται "A Day At The Sea". Ο Τζόνι αναμένεται να κάνει ένα δοκιμαστικό γύρισμα στις αρχές Φεβρουαρίου πριν ξεκινήσει η παραγωγή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top