LIKE ONLINE

Χήρα στη Φλόριντα χορεύει την ώρα που μιλά για τη δολοφονία του άντρα της και προκαλεί οργή

Χήρα στη Φλόριντα χορεύει την ώρα που μιλά για τη δολοφονία του άντρα της και προκαλεί οργή

Οργή στα social media έχει προκαλέσει μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, την οποία κατηγορούν ότι… διασκεδάζει με τη δολοφονία του άντρα της.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στη δολοφονία του συζύγου της… χορεύοντας.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια και διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις, ανέβηκε όμως στη συνέχεια στο Twitter, όπου συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια views και πολλές οργισμένες αντιδράσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post.

«Γιατί όχι;»

Η 39χρονη Jessica Ayers απάντησε στις αντιδράσεις με ένα νέο βίντεο στο TikTok, το οποίο ανάρτησε την Τετάρτη μετά το σχόλιο ενός ατόμου που αναρωτιόταν γιατί χορεύει με κάτι «τόσο τραυματικό».

«Διότι 8 χρόνια πριν ολόκληρη η ζωή μου τυλίχτηκε στις φλόγες» απάντησε. «Συνέβη στον άντρα μου αλλά δεν είναι εδώ πλέον. Έχασε τη ζωή του και κατά κάποιο τρόπο έχασα και τη δική μου. Και ναι, χορεύω, γιατί όχι; Σας έκανα να κοιτάξετε, σωστά;».

Στο viral βίντεο αναφερόταν στον θάνατο του συζύγου της, του 33χρονου Steven Justin Ayers, ο οποίος σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα όταν το ζευγάρι επέστρεφε σπίτι με το τριών ημερών μωρό του από το νοσοκομείο, σύμφωνα με την Panama City News Herald. Ο δράστης, ο 62χρονος Charles Edward Shisler ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος. Συνελήφθη και το 2015 δήλωσε ένοχος για την πράξη του.

Έκτοτε, η γυναίκα έχει αναφερθεί στη σοκαριστική εμπειρία της και στο γεγονός ότι είναι χήρα και μητέρα που μεγαλώνει μόνη ένα παιδί στο TikTok και στο προσωπικό της μπλογκ «The Singing Widow». Το πρόσφατο βίντεο όμως προκάλεσε οργή. «Οκτώ χρόνια πριν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τον άντρα μου. Ήταν τρεις μέρες μετά τον τοκετό. Έντεκα μήνες αργότερα, ο άντρας που τον πυροβόλησε καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία».

Την ημέρα της καταδίκης του, η Ayers του είπε: «Αν ποτέ αρχίσει να λυπάται τον εαυτό του, να θυμάται το πρόσωπό της». «Παραμένει μια από τις στιγμές για τις οποίες είμαι περήφανη», σχολίασε.

Κύμα οργής στα social media

Το βίντεο δεν άρεσε σε πολλούς. «Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι χορεύουν ενώ μιλούν για τόσο σκοτεινά και ευαίσθητα θέματα στο tiktok», σχολίασε κάποιος. «Αν κάποιος χόρευε με την ιστορία του θανάτου μου θα τον στοίχειωνα». «Απόλυτη ασέβεια», ανέφερε κάποιος άλλος.

Στο δεύτερο βίντεό της, ένας σχολιαστής επιχείρησε να εξηγήσει γιατί την επικρίνουν: «Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι χορεύεις… αλλά με το γεγονός ότι χορεύεις και λες τη συγκεκριμένη ιστορία».

«Οπότε ας με σταυρώσουμε για αυτό. Τι στο καλό; Ο χορός ήταν trend και έτσι έκανα ένα βίντεο, χρησιμοποιώντας το για να πω την ιστορία μου. Τόσοι πολλοί το κάνουν και τους λένε μπράβο», απάντησε η χήρα.

Υπήρχαν και εκείνοι πάντως που την υποστήριξαν. «Χορεύει γιατί λέει την ιστορία της εκδίκησης για τον φόνο – η γενναία ομιλία της έφερε την καταδίκη του δολοφόνου», έγραψε κάποιος. «Δεν είμαι σίγουρος που είναι το πρόβλημα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Η Ayers έχει παντρευτεί ξανά αυτή τη φορά με τον μουσικό Don Hogg, με τον οποίο εμφανίστηκε μαζί στη σκηνή. Στην τελετή του γάμου, φέρεται να φόρεσε το δαχτυλίδι από τον πρώτο της γάμο στο άλλο της χέρι.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top