Μητροπολίτης Ταμασού: Πραγματοποίησε αποστολές βοήθειας σε πληγείσες περιοχές στο εξωτερικό

Μητροπολίτης Ταμασού: Πραγματοποίησε αποστολές βοήθειας σε πληγείσες περιοχές στο εξωτερικό

Τριάντα τρεις αποστολές στο εξωτερικό σε πληγείσες χώρες για βοήθεια των ανθρώπων έχει πραγματοποιήσει ο Μητροπολίτης Ταμασού, Ησαϊας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πριν τη χειροτονία του σε Επίσκοπο, προΐστατο του Τμήματος άμεσης παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και πνευματικής υποστήριξης τής Ιεράς Μονής Κύκκου «KYKKOS AID». Με αύτη του την ιδιότητα, επισκέφθηκε και οργάνωσε επί τόπου προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας σέ χώρες πού πλήγηκαν από πολέμους, πείνα ή θεομηνίες, όπως Σερβία, Καύκασο Ρωσίας, Αλβανία, Γεωργία, Ιράκ, Σρί Λάνκα (Τσουνάμι), Αφρική, Λίβανο κ.α.

Μετά τη χειροτονία του ως Επισκόπου, ίδρυσε και προεδρεύει αντίστοιχου Οργανισμού στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού, ο οποίος βρίσκεται υπό την αιγίδα τού ιδρύματος τής Μητρόπολης «ΚΥΚΑΤ» με την ονομασία «TAMASOS AID CYPRUS».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE