Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πριν τη χειροτονία του σε Επίσκοπο, προΐστατο του Τμήματος άμεσης παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και πνευματικής υποστήριξης τής Ιεράς Μονής Κύκκου «KYKKOS AID». Με αύτη του την ιδιότητα, επισκέφθηκε και οργάνωσε επί τόπου προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας σέ χώρες πού πλήγηκαν από πολέμους, πείνα ή θεομηνίες, όπως Σερβία, Καύκασο Ρωσίας, Αλβανία, Γεωργία, Ιράκ, Σρί Λάνκα (Τσουνάμι), Αφρική, Λίβανο κ.α.
Μετά τη χειροτονία του ως Επισκόπου, ίδρυσε και προεδρεύει αντίστοιχου Οργανισμού στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού, ο οποίος βρίσκεται υπό την αιγίδα τού ιδρύματος τής Μητρόπολης «ΚΥΚΑΤ» με την ονομασία «TAMASOS AID CYPRUS».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




