Καλά τα νέα για τον 10χρονο που παρασύρθηκε από όχημα στα Λατσιά - Βρίσκεται εκτός κινδύνου

Καλά τα νέα για τον 10χρονο που παρασύρθηκε από όχημα στα Λατσιά - Βρίσκεται εκτός κινδύνου

Εκτός κινδύνου βρίσκεται η κατάσταση του 10χρονου που παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ της Παρασκευής στα Λατσιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, το παιδί μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ο 10χρονος μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε πρώτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο συνέβη γύρω στις 20:30 κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.