Κακοκαιρία στην Ιταλία - Πέντε αγνοούμενοι από κατολίσθηση στο νησί Ίσκια - Φωτογραφίες

Κακοκαιρία στην Ιταλία - Πέντε αγνοούμενοι από κατολίσθηση στο νησί Ίσκια - Φωτογραφίες

Πέντε άνθρωποι αγνοούνται έπειτα από κατολίσθηση που σημειώθηκε στο νησί Ίσκια της Κάτω Ιταλίας, στην περιφέρεια της Νάπολης.

Ανάμεσά τους βρίσκεται τριμελής οικογένεια με νεογέννητο παιδί και μια 25χρονη γυναίκα.

To νησί έχει αποκλεισθεί λόγω της κακοκαιρίας και από χθες, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ο δήμαρχος κράτησε τα σχολεία κλειστά. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero, o τελικός απολογισμός μπορεί να φτάσει και τους οκτώ νεκρούς.

Εξαιτίας της ασταμάτητης βροχόπτωσης, προκλήθηκαν πλημμύρες και κατολισθήσεις και το ρεύμα παρέσυρε σειρά αυτοκινήτων στην θάλασσα. Πολλοί κάτοικοι του νησιού, λόγω της λάσπης που έχει συσσωρευθεί, δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους ενώ εκκενώθηκε και ξενοδοχείο με τριάντα τουρίστες.

Σε πολλές περιοχές της Ίσκια έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να αποφύγουν κάθε μετακίνηση, λόγω νέων, πιθανών, ακραίων καιρικών συνθηκών.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE