LIFESTYLE

Netflix και κουβέρτα: 10+2 ταινίες και σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τα κρύα βράδια του Δεκέμβρη – Δείτε βίντεο

Netflix και κουβέρτα: 10+2 ταινίες και σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τα κρύα βράδια του Δεκέμβρη – Δείτε βίντεο

Πολύ δυναμικά αναμένεται να μπει ο Δεκέμβριος, αφού στο Netflix έρχονται νέες κυκλοφορίες σε σειρές και ταινίες που θα συνοδεύσουν τα κρύα βράδια μας λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει η έκφραση netflix και κουβέρτα, αφού έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια πολλών χρηστών της πλατφόρμας.

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας. Έτσι, και το Δεκέμβριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Καινούργιες παραγωγές για όλα τα γούστα, αλλά και παραγωγές που επιστρέφουν με νέα επεισόδια για να μας ενθουσιάσουν. Ας δούμε αναλυτικά τι έρχεται στην πλατφόρμα.

Δείτε τις 10 + 2 επιλογές:

1. Firefly lane – 2 Δεκεμβρίου

Η ιστορία της Tully και της Kate, δύο απίθανων φίλων, από τη συνάντησή τους ως tween το 1974 μέχρι σήμερα. Η Kate, η εσωστρεφής, και η Tully, το πιο κουλ κορίτσι στο σχολείο, σχηματίζουν έναν δεσμό που ξεπερνά κάθε ορόσημο στη ζωή τους, οδηγώντας σε μια τραγωδία στο παρόν.

2. Angel Falls Christmas – 1 Δεκεμβρίου

Ο χειρουργός Ally μόλις έλαβε προαγωγή, αλλά εξακολουθεί να θέλει να κάνει επιπλέον βάρδιες τα Χριστούγεννα. Ο φίλος της, ο Τζος, τελικά τα παρατάει και αντί να της κάνει πρόταση γάμου χωρίζει. Εύχεται η Ally να μπορούσε να καταλάβει ότι η ζωή είναι κάτι περισσότερο από απλή δουλειά και η Ally να μπορούσε να καταλάβει γιατί η δουλειά είναι τόσο σημαντική. Οι ευχές ακούγονται από δύο αγγέλους. Απελπισμένος μετά τον χωρισμό, ο Άλι ξεκινά να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Κάτι που δεν έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό. Τη βοηθάει ο άγγελος Γαβριήλ που τη συνοδεύει στους εορτασμούς της για να τη βοηθήσει στο σωστό δρόμο. Μπορεί ο Άλι να κερδίσει τον Τζος πίσω; Και μπορεί ο Γκάμπριελ να τη βοηθήσει χωρίς να την ερωτευτεί ο ίδιος. 

3. Troll – 1 Δεκεμβρίου

Βαθιά μέσα στο βουνό Dovre, στη Νορβηγία, κάτι γιγάντιο ξυπνά αφού έχει παγιδευτεί για χίλια χρόνια. Καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του, το πλάσμα πλησιάζει γρήγορα την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, με τους κατοίκους της πόλης να αγωνίζονται να σταματήσουν κάτι που πίστευαν ότι υπήρχε μόνο στη νορβηγική λαογραφία.

 

 

4. A kindhearted Christmas – 1 Δεκεμβρίου

Η Τζέιμι (Τζένι Γκαρθ), ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας περιήγησης στα αξιοθέατα της μικρής πόλης, δυσκολεύεται να περιηγηθεί στις διακοπές μετά τον θάνατο του συζύγου της, που του άρεσε να προσφέρει σε άλλους τα Χριστούγεννα. Παίρνει έμπνευση να δώσει μια ανώνυμη δωρεά σε έναν τοπικό έρανο αφού το δει στις ειδήσεις, και ολόκληρη η πόλη μπαίνει στο πνεύμα της προσφοράς δώρων. Ο παρουσιαστής ειδήσεων Σκοτ (Κάμερον Μάθισον) έρχεται στην πόλη για να αποκαλύψει την ταυτότητα του μυστικού Άγιου Βασίλη».

5. I hate Christmas – 7 Δεκεμβρίου

Μια νοσοκόμα αποφασίζει να πει ψέματα στην οικογένειά της για το ότι διατηρεί σχέση με ένα άντρα. Έτσι ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ένα σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα που είναι σε 24 μέρες.

6. Christmas time is here – 1 Δεκεμβρίου

Η Νία είναι ένας τοπικός μεσίτης που βοηθά τον Τζούλιαν να βρει το ιδανικό ακίνητο για να επεκταθεί για την πολυτελή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων του. Ο Τζούλιαν στρέφει το βλέμμα του στο πανδοχείο της Νίας που ανήκει στην οικογένεια, το οποίο διαχειρίζεται ο πατέρας της, ο οποίος θέλει να πουλήσει και να συνταξιοδοτηθεί. Η εταιρεία του Τζούλιαν αποφασίζει ότι θέλει το ακίνητο, αλλά σκοπεύει να αλλάξει το πανδοχείο. Η Νία ξεκινά να βρει άλλες επιλογές και ελπίζει να σώσει το οικογενειακό πανδοχείο. 

9. Happiest Season – 1 Δεκεμβρίου

Μια ρομαντική κωμωδία στις διακοπές των Χριστουγέννων, με αναφορά στην αποδοχή του εαυτού μας και την… προσπάθεια να μην χαλάσουν τα Χριστούγεννα με την αποκάλυψη ενός δυσάρεστου μυστικού.

10. Scrooge: A Christmas Carol - 2 Δεκεμβρίου

Ο θρύλος του Τσαρλς Ντίκενς αναβιώνει μέσα από την ιστορία των Χριστουγέννων, με τον Σκρουτζ. Με την ψυχή του ο Σκρουτζ προσπαθεί να αφήσει το παρελθόν του και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον, έχοντας μια τελευταία παραμονή Χριστουγέννων για να «σώσει την παρτίδα».

11. Pinocchio - 9 Δεκεμβρίου

Μια μαγική βραδιά γεμάτη αστέρια, η πανέμορφη γαλάζια νεράιδα δίνει ζωή στην αγαπημένη μαριονέτα του Τζεπέτο. Έτσι ξεκινάει η φανταστική περιπέτεια του Πινόκιο, που θα του διδάξει τη γενναιότητα, την πίστη και την τιμιότητα, αξίες που πρέπει να κατέχει για να γίνει ένα αληθινό αγόρι.

12. All my life – 4 Δεκεμβρίου

Τα σχέδια γάμου ενός ζευγαριού πέφτουν εκτός πορείας όταν ο γαμπρός διαγνωστεί με καρκίνο στο συκώτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top