Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη τους

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη τους

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν την Κυριακή (27/11) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους Μελίτα χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την αποκάλυψη για τη νοσηλεία της μικρής Μελίτας έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσω δύο βίντεο που ανέβασε στα instastories.

Η Ελένη Χατζίδου δέχτηκε φυσικά πολλά μηνύματα για την υγεία της κόρης της και απαντώντας στους διαδικτυακούς της ακολούθους έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE