Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη τους

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η κόρη τους

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν την Κυριακή (27/11) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους Μελίτα χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την αποκάλυψη για τη νοσηλεία της μικρής Μελίτας έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσω δύο βίντεο που ανέβασε στα instastories.

Η Ελένη Χατζίδου δέχτηκε φυσικά πολλά μηνύματα για την υγεία της κόρης της και απαντώντας στους διαδικτυακούς της ακολούθους έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE