LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: «Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα» για φοροδιαφυγή - Δικαιώθηκε η τραγουδίστρια στο δικαστήριο

Καίτη Γαρμπή: «Ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα» για φοροδιαφυγή - Δικαιώθηκε η τραγουδίστρια στο δικαστήριο

Την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ύψους 1,7 εκ. ευρώ, επιδιώκει η Καίτη Γαρμπή μέσω του δικηγόρου της.

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22.

Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Η πρώτη αντίδραση της Καίτης Γαρμπή

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί, αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκ. ευρώ, κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα- η Καίτη Γαρμπή έπειτα από 8 χρόνια που η συγκεκριμένη υπόθεση «έτρεχε» στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας, η προσφυγή της τραγουδίστριας στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό.

Κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με την Καίτη Γαρμπή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν έχει καμία βάση. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, διέψευσε όλα όσα γράφονται με ένα σκληρό μήνυμα, ενώ παράλληλα ζήτησε από όσους έγραψαν τα εν λόγω δημοσιεύματα, να βγουν δημόσια να της ζητήσουν συγγνώμη.

«Δεν έχω καμιά φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μία δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top