Εμπρησμός αποθήκης στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 42χρονη γυναίκα

Εμπρησμός αποθήκης στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 42χρονη γυναίκα

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 42 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού υποστατικού.

Η υπόθεση αφορά εμπρησμό λυόμενης αποθήκης (διαπράχθηκε στις 27/11/2022) η οποία εφάπτεται στο πίσω μέρος πρακτορείου, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE