Εμπρησμός αποθήκης στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 42χρονη γυναίκα

Εμπρησμός αποθήκης στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 42χρονη γυναίκα

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 42 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού υποστατικού.

Η υπόθεση αφορά εμπρησμό λυόμενης αποθήκης (διαπράχθηκε στις 27/11/2022) η οποία εφάπτεται στο πίσω μέρος πρακτορείου, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE