Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία και παράνομη περιουσία - Χειροπέδες σε 41χρονο  

Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία και παράνομη περιουσία - Χειροπέδες σε 41χρονο   

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας), στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, για να ανακοπεί όμως παρά τον κυκλικό κόμβο του Σταδίου Αμμόχωστος.

Σε έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 41χρονο, στο όχημα του οποίου, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης και περιουσία, για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή της.

Ο 41χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE