Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Κρίσιμα άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής

Σοβαρό εργατικό ατύχημα - Κρίσιμα άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται άνδρας που έπεσε από τον τέταρτο όροφο ανεγειρόμενης οικοδομής στο κενό.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λάρνακα. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 09:50 τη Δευτέρα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό ενός ατόμου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης για εξετάσεις. Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE