ΠτΔ: Πρωτοβουλία για Κεντρικές Φυλακές - Συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων μερών

ΠτΔ: Πρωτοβουλία για Κεντρικές Φυλακές - Συγκάλεσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων μερών

Σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο συγκάλεσε Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για να συζητηθούν ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Νιόβης Παρισινού, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 6.30μμ και σε αυτή θα συμμετάσχουν ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Υπουργός Μεταφορών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.