Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό για 22 μέρες - Θα εκτελούνται εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα

Κλείνει δρόμος στη Λεμεσό για 22 μέρες - Θα εκτελούνται εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Πετράκη Κυπριανού, στον Δήμο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, νότια του υπεραστικού δρόμου και ανατολικά του Πανεπιστημίου Frederick, και η είσοδος από την οδό Μεταναστών προς την οδό Πετράκη Κυπριανού θα είναι κλειστή.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE