Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι δικαστές! Μέθυσε και προσπάθησε να κάνει σεξ με το….

Mε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι δικαστές! Μέθυσε και προσπάθησε να κάνει σεξ με το….

Οι δικαστές στη Μεγάλη Βρετανία άκουσαν έκπληκτοι την ιστορία της νεαρής μητέρας η οποία υπέβαλλε τη μήνυση. Ο Mariusz Wojcik έπινε με την παρέα του σε παρακείμενη παμπ.

Στουπί στο μεθύσι -κατά τη λαϊκή έκφραση- βγήκε από την παμπ και τριγυρνώντας από δω κι από κει κατέληξε έξω από το διαμέρισμα της ενάγουσας. Αφού προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα με κλωτσιές.

Η γυναίκα είδε ξάφνου έντρομη να ανοίγει η θυρίδα του γραμματοκιβωτίου της πόρτας της, αφού ο Mariusz είχε βάλει εκεί το πέος του. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή αν και όπως είπε δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη βραδιά.

Εννοείται πως καταδικάστηκε σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας υπό την επίβλεψη κοινωνικού λειτουργού.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE