Έκτακτη συνάντηση στο Υπ. Υγείας για τη γρίπη των πτηνών - Υπό παρακολούθηση οι ιδιοκτήτες των υποστατικών

Έκτακτη συνάντηση στο Υπ. Υγείας για τη γρίπη των πτηνών - Υπό παρακολούθηση οι ιδιοκτήτες των υποστατικών

Συνάντηση με τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας για να τύχει ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις για τη γρίπη των πτηνών.

Συγκεκριμένα η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση, το Υπουργείο Υγείας είναι αρμόδιο για την παρακολούθηση των δύο ιδιοκτητών των ιδιωτικών συλλογών όπου εμφανίστηκαν τα κρούσματα. Σε περίπτωση που παρουσιάσουν οι ίδιο οποιαδήποτε συμπτώματα θα πρέπει να αποταθούν στο Υπουργείο για να τους δοθούν οδηγίες. Ουσιαστικά θα μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να τύχουν μοριακής εξέτασης για τη διαπίστωση της προσβολής από τον ιό της γρίπης των πτηνών.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πολύ δύσκολο να μεταδοθεί ο συγκεκριμένος ιός στον άνθρωπο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE