ΔΝΤ σε Κίνα: Υιοθετείστε πιο στοχευμένη προσέγγιση απέναντι στην Covid

ΔΝΤ σε Κίνα: Υιοθετείστε πιο στοχευμένη προσέγγιση απέναντι στην Covid

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα προέτρεψε σήμερα το Πεκίνο να υπαναχωρήσει από τα αυστηρά lockdowns που επιβάλλει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κρούσματα COVID-19 και αντ’ αυτού να κινηθεί προς περισσότερο στοχευμένες ενέργειες, επικαλούμενη τον αντίκτυπο στους πολίτες και την οικονομία της Κίνας.

Η Γκεοργκίεβα, σε συνέντευξή της στο Associated Press, κάλεσε το Πεκίνο να προχωρήσει σε «αναπροσαρμογή» της λεγόμενης προσέγγισης «μηδενικής ανοχής στην COVID», την ώρα που οι αντιδράσεις κατά των πολιτικών της Κίνας έχουν προκαλέσει διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρθηκε επίσης στον πληθωρισμό και τα επιτόκια, τις αυξανόμενες τιμές ενέργειας και την κρίση πείνας, σύμφωνα με το AP.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE