Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Με τίτλο «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση της τδβκ», η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας μετά από επαφές στην Άγκυρα πήγε στα κατεχόμενα και συνάντησε τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα, ο αξιωματούχος της Γκάμπιας πήγε στα κατεχόμενα μέσω του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπρου «ως καλή χειρονομία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας είπε στον Ερσίν Τατάρ ότι θέλουν να αναπτύξουν τις εκπαιδευτικές και τουριστικές τους σχέσεις και ότι δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι.

Ο Τατάρ από την πλευρά του δήλωσε στη Γενί Σαφάκ ότι είναι μια εξέλιξη που τους χαροποιεί και ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE