Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Με τίτλο «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση της τδβκ», η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας μετά από επαφές στην Άγκυρα πήγε στα κατεχόμενα και συνάντησε τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα, ο αξιωματούχος της Γκάμπιας πήγε στα κατεχόμενα μέσω του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπρου «ως καλή χειρονομία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας είπε στον Ερσίν Τατάρ ότι θέλουν να αναπτύξουν τις εκπαιδευτικές και τουριστικές τους σχέσεις και ότι δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι.

Ο Τατάρ από την πλευρά του δήλωσε στη Γενί Σαφάκ ότι είναι μια εξέλιξη που τους χαροποιεί και ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE