Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Γενί Σαφάκ: «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση του ψευδοκράτους»

Με τίτλο «Η Γκάμπια στον δρόμο για αναγνώριση της τδβκ», η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας μετά από επαφές στην Άγκυρα πήγε στα κατεχόμενα και συνάντησε τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα, ο αξιωματούχος της Γκάμπιας πήγε στα κατεχόμενα μέσω του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπρου «ως καλή χειρονομία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Γενί Σαφάκ, ο Αντιπρόεδρος της Γκάμπιας είπε στον Ερσίν Τατάρ ότι θέλουν να αναπτύξουν τις εκπαιδευτικές και τουριστικές τους σχέσεις και ότι δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι.

Ο Τατάρ από την πλευρά του δήλωσε στη Γενί Σαφάκ ότι είναι μια εξέλιξη που τους χαροποιεί και ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE