LIFESTYLE

Jenna Ortega: «Πάντα ένιωθα μία σύνδεση με τους κατά συρροή δολοφόνους»

Jenna Ortega: «Πάντα ένιωθα μία σύνδεση με τους κατά συρροή δολοφόνους»

Η Jenna Ortega μίλησε για την αγάπη της για τις horror ταινίες και σειρές κι αποκάλυψε ότι αισθάνεται συνδεδεμένη με τους κατά συρροή δολοφόνους. Οκ, ακούγεται λίγο creepy αυτό που λέει, αλλά ας της δώσουμε μία ευκαιρία να μας εξηγήσει πριν καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.

Η Jenna Ortega μπορεί να έγινε γνωστή στο Disney Channel, αλλά αγαπήθηκε επειδή, πλέον, είναι γνωστή ως η βασίλισσα τον dark ταινιών.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Jenna έχει παίξει σε μια σειρά από dark πρότζεκτ που κυμαίνονται από το You μέχρι τις νέες ταινίες Scream και το X. Πέρα απ’ όλα αυτά, όμως, τώρα δίνει ζωή στην Wednesday Addams στη νέα σειρά του Netflix.

Wednesday Addams: Η ηθοποιός εξηγεί τι βρίσκει ελκυστικό σε αυτούς τους ρόλους

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μας εξήγησε τι είναι αυτό που την ελκύει τόσο πολύ σε αυτές τις ταινίες και τις σειρές.

Μιλώντας στην κολλητή της, Olivia Rodrigo για το The Face, αποκάλυψε την αγάπη της για τα dark έργα και συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι τα βρίσκουμε. Υπάρχει μία αόρατη κλωστή ανάμεσα σε μένα και τα τέρατα ή τους serial killers. Όπου κι αν πάω. Ίσως για αυτό υπάρχει πάντα αυτό το στοιχείο στα σενάρια που μου στέλνουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

Και συνέχισε: «Μου φαίνεται σωστό και είναι τα σενάρια με τα οποία μου αρέσει να ασχολούμαι. Μου αρέσουν τα πράγματα που είναι λίγο αηδιαστικά, τα πράγματα που όταν τα κοιτάς πιο κοντά, πραγματικά δεν είναι τόσο όμορφα. Είναι ενδιαφέροντα και υπάρχουν τόσες πολλές διαδρομές και παραλλαγές αφήγησης που μπορείς να ακολουθήσεις».

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Wired, η Jenna αποκάλυψε ότι ένιωθε πάντα διαφορετική. Η 20χρονη σταρ είπε: «Είμαι παράξενη και για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ, συνήθιζα να κάνω αυτοψίες σε μικρά ζώα όταν ήμουν πιο μικρή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THE FACE (@thefacemagazine)

Η ηθοποιός μίλησε στην Olivia Rodrigo και για την εμπειρία της με τον Tim Burton, που ήταν μία τεράστια στιγμή για την ίδια. «Ήταν απίστευτο. Δεν ήξερα τι να περιμένω και είναι λιγομίλητος. Λέει όμως πολλά στα γυρίσματα. Είναι τελειομανής. Ασχολήθηκε εκτενώς με τις κοτσίδες μου, αν είναι ίσιες, αν είναι τέλειες οι αφέλειες, μου έβαλε και λακ για να μην κουνιούνται. Παρόλα αυτά, είναι από τους σκηνοθέτες που δεν μιλούν άσχημα στους ηθοποιούς και ζητούν συγγνώμη όταν διακόπτουν κάτι. Ήθελε να νιώθουν όλοι άνετα και να είναι προετοιμασμένοι, πράγμα υπέροχο».

Ποιο είναι, όμως, αυτό που τρομάζει στην πραγματικότητα την Jenna Ortega;

«Ο ίδιος μου ο εαυτός, η εγκατάλειψη. Ποτέ δεν βρίσκω την αληθινή αγάπη. Δεν φοβάμαι πραγματικά τον θάνατο ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ παρανοϊκή σαν άνθρωπος. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η απώλεια κάποιου που βρίσκεται πολύ κοντά μου».

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να είναι περίεργη και creepy, αλλά μας έχει κλέψει την καρδιά.

ΠΗΓΗ: ipop

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top