Αρμενία: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος - Δύο νεκροί

Αρμενία: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος - Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε αεροπορικό δυστύχημα στην Αρμενία, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της χώρας.

«Την 1η Δεκεμβρίου, στις 14.20 τοπική ώρα, ο πίνακας ελέγχου του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων έλαβε πληροφορίες ότι ένα αεροπλάνο Β55 συνετρίβη και έπιασε φωτιά κοντά στο χωριό Τζράμπερ, στην περιφέρεια Κοτάικ. Στο σημείο βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί», αναφέρει η ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου, στο σημείο στάλθηκαν ομάδες πυροσβεστών και γιατρών. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στις 14.41.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE